Sistemi za naplatu parkinga donose znatan prihod i predstavljaju specifičan vid kontrole pristupa kroz rezervacije, prodaju, izdavanje i kontrolu karata (engl. ticketing).
Osim klasične prodaje i plaćanja podržano je i plaćanje korišćenjem kreditnih i debitnih kartica.

SPARK SYSTEMS d.o.o. nastoji u potpunosti sagledati potrebe potencijalnih korisnika te ponuditi celokupno rešenje odnosno sistem prilagođen njihovim potrebama i zahtevima.
Potencijalni korisnici su mnogobrojni i raznoliki, od profesionalnih operatera parking prostora, aerodroma, trgovačkih centara , pa sve do gradova, opšina te raznih zgrada i javnih ustanova.

Sistemi za naplatu parkinga omogućavaju centralizovano daljinsko upravljanje, bolju kontrolu u veću efikasnost, koja najviše pogoduje poslovnim sistemima.
Pored toga, automatske parking rampe pogodne su za svakodnevnu upotrebu i odličan su izbor kao sistem zaštite same garaže ili parkinga.

SISTEMI ZA NAPLATU PARKINGA

Codex je sistem za upravljanje parkingom koji koristi flash kod barkod karata, idealno rešenje za sve vrste instalacija.
Zasnovano na Orbility tehnologiji e-Ticket…

Parking sistem MULTIPARK-WEB

Multipark Web omogućava potpunu kontrolu vaše instalacije u smislu rada i upravljanja.
Multipark Web se može prilagoditi za…

Parking sistem TICKETLESS

Multipark Ticketless rešenje, omogućava pristup parkingu bez karte, preko prepoznavanja registarskih tablica.Registarska tablica vozila…

Spark Systems

Nudimo najnovija rešenja i usluge kao što su:
-Prepoznavanje registarskih tablica
-Nadzor parkirng mesta
-Sistemi usmeravanja
-Hosting usluge
-Napredni finansijski i statistički izveštaji
-Inteligentno održavanje na daljinu
-Mogućnosti korišćenja određenih prodajnih artikala
-Integracija sa interkom sistemom
-Integracija sa sistemom video nadzora
-Integracija sa sistemom kontrole pristupa i evidencije
radnog vremena
-Skladištenje podataka

Sistemi za naplatu parkinga ORBILITY®

Sa skoro 50 godina iskustva, kompanija Orbility® je postala svetski lider u inovativnim sistemima upravljanja parkiranjem.
Bez obzira na veličinu i obim projekta, imamo stručnost da obezbedimo da vaša instalacija bude isporučena na vreme i prema budžetu.

Verujemo da operacije parkiranja ne bi trebalo da budu složene.
Naši sistemi se lako instaliraju i koriste, zahtevaju malo održavanja.
Dolaze sa skupom poslovnih alata prilagođenih korisniku, komplementarnim mobilnim rešenjima i skupom interfejsa preko sistema trećih strana koji će vam pomoći da razvijete svoje poslovanje i povećate prihod.

Orbility sistem naplate parkiranja je izuzetno jednostavan za korišćenje, zahteva minimalan napor za instalaciju i koristi minimum pokretnih delova, što znači da ima smanjene i pojednostavljene zahteve za održavanje.
Orbility koristi pouzdanu, proverenu tehnologiju bar kodova. Korišćenjem industrijskih standarda kao što je Microsoft operativni sistem, SQL baza podataka.

Orbility logo