Potapajući stubovi se prvenstveno koriste u bezbednosne svrhe, gde morate ograničiti pristup određenim oblastima. Iako se najčešće koriste u komercijalnim okruženjima kao što su parking prostori, skladišta i ulazi u zgrade. Odličan su izbor za održavanje stambenih i pešačkih zona sigurnim.

Savršeno su sigurnosno rešenje za obezbeđenje širokih prolaza. Stubovi su dostupni u različitim  konfiguracijama i estetskim izgledima kako bi najbolje odgovarali potrebama kupaca. Mogu se postaviti kao automatski stubovi, poluautomatski stubovi i fiksni stubovi.

Automatski potapajući stubovi

Automatski potapajući stubovi

Poluautomatski potapajući stubovi

Poluautomatski potapajući stubovi

POTAPAJUĆI STUBOVI

Fiksni stubovi

Poseduju veliku čvrstoću i otpornost na udar.

 

Odlikuje ih jednostavno održavanje, podjednak rad po svim vremenskim uslovima i dug radni vek.

 

Najčešće su povezani sa drugim bezbendosnim sistemima i sistemima za kontrolu pristupa, takođe njima je moguće upravljati putem daljinskih komandi ili tasterom iz kontrolne sobe.

 

Pored automatizovanog upravljanja u hitnim slučajevima ili u slučaju nestanka napajanja moguće ih je podizati i spuštati i ručno.

 

Pogodni su za kontrolu velikih prostora, najčešće u kombinaciji sa fiksnim stubovima.

 

Poseduju međunarodno priznate sertifikate za efikasnu zaštitu.

 

Potapajući stubovi predstavljaju inovativno rešenje za kontrolu pristupa vozila. Ovi stubovi se mogu podizati i spuštati po potrebi kako bi se omogućio ili zabranio ulazak vozila u određeno područje, što ih čini sigurnim izborom za različite primene. Postoji nekoliko tipova potapajućih stubova koje možete izabrati, uključujući automatske, poluautomatske i fiksne modele.

Automatski stubovi koriste hidrauličnu pumpu ili elektro-mehanički pogon za glatko podizanje i spuštanje stubova, što ih čini pouzdanim izborom za  bezbednosne aplikacije. Poluautomatski stubovi se podižu i spuštaju ručno i idealni su za lakšu primenu gde je ručna kontrola prihvatljiva. Fiksni stubovi se postavljaju na područja gde je potebno zatvoriti prostor za saobraćaj i predstavljaju idealno rešenje za korišćenje  u kombinaciji sa automatskim ili poluautomatskim potapajućim stubovima.

Bez obzira da li treba da obezbedite parking, zgradu ili drugu imovinu, postoji stub koji se može da zadovolji vaše specifične bezbednosne potrebe. Investirajte u svestrano i efikasno bezbednosno rešenje sa potapajućim stubovima.